A nap Majesty 2-es hírei

 2009.08.26. 17:43

Ma több apró információ látott napvilágot a játékkal kapcsolatban:

Sajnálatos módon kiderült, hogy az orosz fejleztők twitterén hetekkel ezelőtt megjelent bejegyzés, miszerint a demó két héttel a játék megjelenése előtt lesz elérhető tévedés volt és később kapjuk a demót, de mindenképp a megjelenés előtt.

Scipii, a Majesty 2 Heaven fórum moderátora jelezte, hogy egy a HeavenGames rendszerétől független fansite-ot fog hamarosan elindítani Majesty Heaven néven, már az utolsó simításokat végzi rajta. Ez lesz az első hivatalos, angol nyelvű fansite.

A Paradox twitterén olvashattuk, hogy még a mai napon újabb videóra számíthatunk amiben - most először - az angol egységhangok lesznek hallhatóak. Ha ma már nem is, de reméljük hamarosan befut.

George Ledoux, az első rész fő szinkronhangja (ő volt a királyi tanácsadó többek között, de rengeteg egységnek is ő adta a hangját) twitteren jelezte, hogy ő is nagyon izgatottan várja a játékot és a mai videót, illetve közölte, hogy ő szinkronizálta ebben a részben is a királyi tanácsadót, a törp hősöket és még néhány kisebb szerep is jutott a számára. Aki nem emlékezne rá az itt meghallgathatja, hogyan alakított az első részben a királyi tanácsadó illetve a törpe szerepében:

                               

Címkék: hírek demó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása