Köszöntő

 2009.08.26. 10:51

Tisztelt látogató!

 

Üdvözlünk a blogon, melynek célja a hamarosan, szeptember 11-én megjelenő Majesty 2: The Fantasy Kingdom Simmel kapcsolatos hírek, információk naprakész, magyar nyelvű megjelentetése, a játék elemeinek, háttértörténetének részletes bemutatása, elemzése és a (remélhetőleg) leendő magyar játékosközösség összefogása.

Az oldal hiánypótló, hiszen (tudomásunk szerint) nem létezik ezzel a játékkal foglalkozó magyar nyelvű oldal, így jelenleg a maroknyi magyar Majesty fan is különböző játékportálok fórumain van szétszóródva. Bízunk benne, hogy ezzel az oldallal sikerül lehetőséget kínálnunk a közösségformálásra és a lehetőséggel élni is fogtok.

Rövid távú terveink között szerepel a Majesty bemutatása azok számára, akik még sose találkoztak ezzel a névvel, az első és második rész közötti hasonlóságok és különbségek bemutatása azok számára, akik jól ismerték az első részt, illetve némi háttértörténet ismertetése a játék világáról, Ardaniáról. Mivel a játék megjelenése is közel van ezért az ezzel kapcsolatos naprakész információk közlése (megjelenés, beszerezhetőség, a játék szereplése a szaksajtóban, honosítással kapcsolatos információk, satöbbi) is rövidtávú terveink közé sorolható.

Hosszú távú terveink nagyrészt annak függvényei, hogy kialakul-e egy közösség, amely vevő a blogra. Csak magunknak nem fogunk blogolni de ha akár csak néhányan közületek visszajáró vendégeink lesznek, akkor mindenképp szeretnénk bővíteni az oldal tartalmát a játékkal kapcsolatos hírekkel, információkkal, leírásokkal, videókkal, foglalkoznánk a nagy előddel, a Majesty: The Fantasy Kingdom Simmel. Az oldal minőségi, funkcinalitásbeli fejlesztése pedig a Ti igényeitek szerint fog zajlani. Ha leszünk elegen, akkor szervezhetünk akár házi versenyeket is.

Az oldalt jelenleg ketten készítjük:
Pio - az oldal tartalmi részéért felelős, hírező (Wulfila néven)
Soloriens - az oldal dizájnjáért, funkcióiért felelős, webfejlesztő

Természetesen szívesen fogadunk bármilyen segítséget, ötletet, leírást, hírbeküldést  javaslatot Tőletek a majesty2hu@gmail.com e-mailcímen, a fórumon vagy bármelyik hír alatt a kommentek között.

Őszintén reméljük, hogy az oldal el fogja nyerni tetszéseteket és szívesen fogtok a későbbiekben is visszalátogatni hozzánk. A köszöntést pedig zárjuk a második rész bevezető videójával:

Címkék: bemutatkozás videó célkitűzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása