A Majesty 2 intrója nagyszerűen hozza a Majesty-hangulatot nem csupán a képi világa és George Ledoux nagyszerű hangja, hanem maga az elmesélt történet miatt is.

Azok számára, akik a történetet nem, vagy csak félig-meddig értették most van egy jó hírem: elkészítettük az intró magyar feliratos verzióját.

A fordítás természetesen nem szóról-szóra történt, vagy ahogy ezt mondani szokták: nem szótárra, hanem magyarra fordítottuk. Remélem ez senkit nem fog zavarni. A szöveg elérhető a Tovább gomb mögött.

Youtube-on a felirat bekapcsolásának módját buboréktipp jelzi, itt eleve bekapcsoltam, úgyhogy ezzel nem kell foglalkoznotok, de IDE KATTINTVA elérhetitek a HD verziót, ott már Nektek kell bekapcsolni. Vicces amúgy, hogy eddig nem is volt fent HD-ban youtube-on a videó :)

 


Ardania, dicső Ardania!

Az elmúlt öt évszázadban legnagyobb királyod leszármazottai ültek trónusodon. Nagy királyunké, első uralkodónké ki egyesítette e földet a déli tengerek partjaitól az északi vidékekig. Ő, kinek kardja ellenségeink ezrei számára jelentette a végzetet. S minden őt követő uralkodó folytatta eme hagyományt: sárkányokat ölt, boszorkánymesterekre vadászott, goblinok és patkányok légióival végzett. Tetteiknek hála mindőjükre felnézett a nép.

S így jó királyunk, Leonard nehéz idők uralkodója lett: A régi idők boszorkánymesterei nem voltak többé s a gonosz patkánylényeket is megviselte az idő vasfoga. Uralkodónk felcseperedvén a legrosszabbtól kezdett tartani: az ő portréja sose fog kikerülni a Nagy Királyok Dicsőségcsarnokába. Bizonyítania kellet tehát, hogy ereiben egy bátor hős vére csörgedezik.

Nagy bölcsességében úgy döntött tehát, hogy megidézi a pokol legszörnyűbb báróját. Hisz minden bizonnyal egész Ardania dicséretét zengené annak a halandónak aki legyőz egy ilyen hatalmas szörnyet. Az udvari mágusok bevetvén minden erejüket megkezdték az ördögi rituálét.

A démonúr megjelent.
Leonard habozás nélkül szembeszállt vele s öt hosszú napig ki is tartott a halálos küzdelemben. De sajnos végül a démon fölébe kerekedett s így a pokolfajzat átvette Leonard helyét Ardania trónján.

Azóta rengeteg herceg vallot kudarcot és vesztette életét a démon elleni harcban. Sötétség és reménytelenség lett úrrá Ardanián.

De most Rád találtam, Felség!

A királyi vérvonal utolsó örökösére!

Te vagy az egyetlen reményünk!

A birodalom számít Rád, Felség!

Címkék: magyar videó történet ardania

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása