Rengeteg fontos és kevésbé fontos információ futott be az elmúlt 24 órában, melyeket a Tovább gombra kattintva tekinthettek meg.

A játék megjelenését egy héttel elhalasztották. Az új megjelenési dátum szeptember 18.

Sajnos a demó is nagyon soká érkezik, három nappal a megjelenés előtt. A demó dátuma tehát szeptember 15.

Elindult viszont az előrendelési kampány, melynek keretében - nem túl meglepő módon - az előrendelők megkapják ajándékba a Majesty Goldot. Én többre tartottam volna néhány bónuszpályát, egy játékzenei albumot vagy neadjisten egy kis árengedményt. Akinek nincs meg az ereti Majesty az legfeljebb azért venné meg, hogy ott legyen a polcán, de ez nem valósul meg online vásárlás esetén. Multizni úgysincs már kivel, még a hivatalos fórumon se nagyon sikerült meccset szerveznie az embereknek.
Az árazás pedig pontosan úgy alakult, ahogy szokott: a hivatalos, Paradox által előírt bolti ár 40 dollár amit minden kiadó 40 euróra vált át az EU-s vásárlók számára. Így lesz a 7500 forintos játékból 10700 forintos. Ez igazából engem is elbizonytalanított, ennyi pénzt látatlanban nem szívesen ad ki az embert és az első rész digitális letöltésre szerintem nem ér semmit. Részemről kivárom a demót aztán eldöntöm, hogy mi legyen (kivéve ha találok egy oldalt, ahol meg lehet venni EUból is US árazással vagy ha a steam vagy a direct2drive értelmes bónuszt ad az előrendelés mellé), de ha nem rendelek elő akkor is csak a Majesty Gold digitális változatát bukom, hisz az árazás (elvileg) maradni fog.
Aki esetleg előrendelne az megteheti egyelőre a Gamersgate-en vagy az Impulse Drivenen (ez utóbbinál külön vicces, hogy a címoldalon a reklám 40 dollárt ír ,de amint rámész az ajánlatra és érzékeli a magyar IPt átírja a 40 eurónak megfelelő 57,5 dollárra...).


És most evezzünk át kissé bulvárosabb vizekre:

A Paradox kiosztotta a sajtó számára a játék végleges tesztverzióját immár angol egységhangokkal. Állítólag némi grafikai tupírozáson is átment néhány épület és egyéb tereptárgy a legutóbbi tesztverzió óta, illetve át lehet nevezni a hőseinket. További érdekesség, hogy ahol volt lehetőség (megvolt a szinkronszínész) ott újravettek néhány régi hangot.

Állítólag a játék kézikönyve szuperül fog kinézni és magyarázatot ad majd Lunord és a gnómok eltűnésére is. Még egy érv a dobozos verzió mellett, nyomtatott kézikönyv>PDF.

A játék zenéjét készítő Andreas Waldetoft írta, hogy a tegnapi videó alatt levő zene egy 10 perces mű részlete volt csupán.

Címkék: zene demó kézikönyv megjelenés előrendelés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása