A játék eddigi szereplése

 2009.09.17. 15:27

Bár a hivatalos megjelenésig még hátra van néhány óra, a sajtósok kedd óta értékelhetik a játékot. Nagyon sok oldal élt már a lehetőséggel, én nem linkelném be őket külön-külön, a Paradox fórumán EBBEN A TOPIKBAN rendületlenül gyűjtik a fellelhető teszteket, az első hozzászólásban az öszes elérhető.

Szerencsére a tesztek szinte kívétel nélkül pozitív hangvételűek, a játék jó értékeléseket kap. A legtöbb teszt egyet ért abban, hogy néhány apróságtól eltekintve a nagy előd egy méltó folytatását ünnepelhetjük a Majesty 2-ben.

Az értékelések szinte mindegyike 80-90%közé esik. Ennél alacsonyabb értékelést csak az IGNen olvastam (75%) és valami általam kevéssé ismert helyen (60%), magasabbat is körülbelül 2-3 helyen.

A játék eladásairól annyit tudunk, hogy immár nagyjából két hete folyamatosan a Steam top10es listáján tanyázik, igaz az alsó régióban, illetve az Impulse listán 4/5-ös a népszerűségi mutatjóa, tehát ezek alapján lesz kivel multizni.

Illetve az egyik nagy, nemzetközi játékkereskedő hálózatnak (Gamestop) megérte kockáztatni a Paradoxszal való kapcsolatukat ezért a játékért, hisz ők úgy döntöttek, hogy két nappal a hivatalosan kitűzött megjelenés előtt kiteszik a polcaikra a játékot, ezzel biztosítva maguknak két nap exkluzivitást a címre. Végül nem jöttek be a számításaik, mert mára már a legtöbb bolt polcain ott a játék. A digitális vásárlóknak sajnos várniuk kell holnapig. A Steamen például a délelőtt folyamán kezdhetjük meg a letöltést.

Végezetül pedig álljon itt a játék plakátja:

Címkék: vélemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása