Na tessék, még hivatalos pályaszerkesztő se kellett hozzá és négy nappal a start után valaki már el is készítette az első pályát a játékhoz. Vannak benne küldetések, bejátszások és minden, mi szem szájnak ingere, bár tesztelni most sajnos nincs időm...

A készítő, darthvadre azt írja, hogy ez a pálya inkább egy "techdemo" amiben kipróbálgatta, hogy miket tud összehozni a jelenleg elérhető eszközök segítségével, szóval lehet látni majd benne 1-2 oda nem illő elemet, ez ne lepjen meg senkit.

Jelenleg ugyan is annak ellenére, hogy a hivatalos pályaszerkesztőt tartalmazó "The Adventure Maker" nevű kiegészítésről még nem kaptunk semmi hírt, könnyedén elérhető a játék alapját képező GEM 2 engine editora bárki által. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a játék parancsikonjának Cél/Target mezőjének a végére írjuk be: " -editor", természetesen idézőjelek nélkül. Hivatalos editor híján azonban ezzel csak fél sikert érhetünk el, a pálya működésbe hozásához rengeteget kell szkripteket írnunk. Ehhez a pályához például 26360 sornyi szkript tartozik (na persze azért a nagy része meglévő pályák szkriptjeinek átemelése).

A pálya működésre bírásához nincs más teendőnk, mint letölteni EZT A FÁJLT, majd a benne található custom mappát bemásolni a Majesty 2 install mappáján belül a resource\map\single_missions mappába (utóbbi kettőt nekünk kell létrehozni). Ez után a játékon belül a Single Mission menü alatt elérhetővé is válik a bónuszpálya.

Címkék: hírek modding

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása