Egy tapasztalt harcos útja

 2009.09.03. 20:53

Ebben a mai új Paradox által közreadott Majesty 2 videóban már igazán jól lehet az angol hangokat hallani. Aki a dicső elődöt kedvelte, ismerős mondatokra is felfigyelhet. Szerintem igazán jól sikerült, karakteres szinkronok vannak a programban. Amit első látásra hiányoltam, az a régi karakterkövetés volt, de Wulfila felvilágosított Scipii információi alapján, hogy a bal felső sarokban nem csak a partykat látjuk, hanem az összes karaktert, illetve úgy szűrjük ahogyan szeretnénk, s igazából ez a rész nagyon jól megoldott, könnyen kezelhető. És már csak tizenkettőt kell aludni...

A HD verzió IDE KATTINTVA érhető el.

 

Címkék: videó harcos karakter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfila · http://majesty2.blog.hu/ 2009.09.04. 23:04:53

A ma linkelt prezentációban 8:55 körül kiválasztja az egyik rangert jobb felül és a kamera autokövetésre kapcsol. 2 másodpercre rá le is ugrik róla, de jól látható, hogy ez a funkció biza ott lesz a játékban :)
süti beállítások módosítása