Mind Game - 8/10

 2009.09.03. 16:11

Még jóval a blog indulása előtt egy Scipii nevű, béta hozzáféréssel rendelkező illető, a Majesty Heaven nevű leendő fansite egyik készítője elkezdett feltölteni a youtube-ra egy 10 részes sorozatot, mely a "Mind Game" nevű, a játékhoz bónuszként járó, hadjáraton kívüli pálya végigjátszását mutatja be.

Mivel a videó még az orosz hangokkal rendelkező tesztverzióból készült, ezért a hangokat kivágta és egyéb zenékkel helyettesítette. A nyolcadik darabnak, amit ma töltött fel Scipii az az érdekessége, hogy végig a Majesty 2 zenéje szól alatta. Véleményem szerint rendkívül jól sikerült számokról van szó, csak miattuk érdemes végignézni a videót és ha minden igaz, akkor könnyedén ki lehet majd vadászni a játék fájljaiból wav formátumban a soundtracket.

A teljes sorozatot IDE KATTINTVA érhetitek el.

Címkék: videó végigjátszás játékmenet majesty heaven

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Soloriens 2009.09.03. 17:35:31

Nagyon tetszik a zenéje, csak azok a rikitó gerendák ne lennének a kastélyon, barakon meg mágustornyon... ha télleg lészen hozzá modtool, nekiesek a szpesöledisünnek :) Így mozgásban télleg meggyőzőbb mint screenshotokon. Dobozosat akarok! Már nem kell sokat aludni...
süti beállítások módosítása