Videóinvázió!

 2009.09.10. 12:51

Érezni, hogy közel a megjelenés, ugyanis megkezdődött a Majesty 2 videók inváziója a youtube-ra. Ezek közül szemezgetnék, de csak a Tovább után, mert elég sok lesz.


Elsőként álljon itt egy videóbemutató. Azért ezt emelném ki elsőnek, mert bár oroszul beszélnek közben és a kliens is orosz mégis az eddigi legjobb minőségű ingame videók szerepelnek benne véleményem szerint. Rengeteg közeli kép, nagy csaták, helyszínek. Remek videó, minden rajongó számára kötelező. HD verzió ITT található.

 


A következő videó egy újabb gameplay összeállítás a Paradoxtól az angol verzióból. Semmi rendkívüli nincs benne, egy sima gameplay montázs. HD verzió ITT található.

 


A következő videó szintén orosz, riport egy fejlesztővel rengeteg ingame bevágással nyakon öntve. HD verzió ITT található.

 


Végül de nem utolsó sorban álljon itt az orosz demó tutorial pályájának végigjátszása azok kedvéért, akik nem vállalják be a telepítést de nincs türelmük még öt napot várni.

 

Címkék: videó orosz demó végigjátszás játékmenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása