Elkészült egy újabb pálya

 2009.10.05. 09:42

Továbbra is hivatalos pályaszerkesztő nélkül brainbag elkészített nekünk egy újabb pályát. Épp most tettem vele egy próbát és tökéletesen működik, igaz sajnos a patchelt verzióval még nem kompatibilis, mert brainbag hozzám hasonlóan a steames verzióval rendelkezik, amit még nem patcheltek...

Történet
Szürke Glandoof a segítségedet kéri! A démon el akarja pusztítani a tornyát mielőtt megidézhetné Rafnirt, az ősi sárkányt. Védd meg a mágust bármi áron az idézés befejezéséig, majd segíts neki megtisztítani a környéket az errefelé ólálkodó szörnyetegektől.

Telepítés
Töltsd le EZT a fájlt, majd tömörítsd ki és a benne található wizards_woe.pak fájlt másold a játék mappáján belül a resource mappába. Ez után a pálya elérhető lesz a Single Missions menüből a lista legalján.

További információk ITT találhatóak.

Jó szórakozást!

Címkék: hírek modding

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meszo 2009.10.11. 10:52:04

Kipróbálnám ezt a pályát, csak sajnos már felraktam a pachet. Nem tudjátok, hogy mely fájlokat kell lementeni, hogy megmaradjanak a végigvitt pályák? Gondoltam újratelepítem...(szóval a mentéseket hol tárolja :)

Wulfila · http://majesty2.blog.hu/ 2009.10.11. 15:38:42

@meszo: szia!
A dokumentumok mappában csinál magának egy majesty2 mappát és elvileg ott tárol mindent.

meszo 2009.10.11. 17:24:50

@Wulfila: Ok thx, megnézem :) Látom a hwsw-n is harcoltál az elégedetlenekkel. Ne hagyd magad, remek lett a játék, akárcsak az első rész :)
süti beállítások módosítása