Elkészült a fórum!

 2009.09.03. 10:58

Amikor eldöntöttük, hogy elkészítjük ezt az oldalt, elsődleges célul tűztük ki azt, hogy ha valaha formálódni kezdene egy magyar Majesty 2-es közösség, akkor itt megtaláljon minden ehhez szükséges lehetőséget.

Úgy gondoltuk, hogy ehhez elengedhetetlen egy bárki által használható fórum létezése, ezért elkészítettünk egyet a freeforum4u rendszer keretein belül. Több ingyenes lehetőséget is végigpróbálgattunk, de végül ez tűnt a legjobb megoldásnak, mivel ingyenes, nem igényelt túl sok munkát a használhatóvá, elfogadhatóan kinézővé alakítása és jól kezelhető.

Aki úgy gondolja, hogy ha tényleg elkezd cseperedni a közösség ő ott szeretne lenni az regisztáljon bátran a fórumra, mi szívesen látjuk.

Az új fórum elérhető jobb oldalon a Fontos linkek között vagy az alábbi képre kattintva:

Címkék: fórum célkitűzés majesty2blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása